Všetky novinky
10.10.2024
15 min. čítania

Ako sa pripraviť na Vianoce s marketingom na autopilota

Autor
Neoship
Dátum zverejnenia
10.10.2024
Kategória
Zdielať článok

E-commerce: Pripravte sa na úspešné Vianoce! Vianočné obdobie je pre e-commerce náročné a je plné výziev. Zvýšený dopyt, konkurencia bojujúca o pozornosť zákazníka a neustále sa meniace trendy na sociálnych sieťach môžu byť pre obchodníkov náročné na zvládnutie. Ako teda urobiť toto obdobie čo najvýhodnejším pre váš online obchod a nezblázniť sa z toho?

Prečo je predvianočné obdobie pre eshopy náročné?

Eshopy čelia veľkému nárastu objednávok, čo znamená viac práce s balením, doručovaním a zákazníckou podporou. Každá objednávka si vyžaduje viac pozornosti a starostlivosti, od zabezpečenia kvality produktov až po efektívne riešenie prípadných reklamácií.

Nedostatok času na marketing

Veľa eshopov nemá dostatok času na spravovanie sociálnych sietí a marketingové aktivity, čo môže znamenať pokles v online. V hektickom období, keď sa všetci snažia dodať objednávky načas, zostáva marketing často na vedľajšej koľaji. To však môže znamenať stratu potenciálnych zákazníkov, ktorí by inak mohli nájsť a vybrať si práve váš eshop.

Ako vám môže Marketing na autopilota pomôcť?

Marketing na autopilota je inteligentný nástroj, ktorý vám pomôže zvládnuť marketingové aktivity počas náročného predvianočného obdobia. Pomôže vygenerovať redakčný plán na celý mesiac, napísať príspevky a následne ich aj publikovať. S touto službou sa spoločnosť TOMARCO s.r.o. dostala do semifinále CEE Startup Network medzi 15 najlepších semifinalistov. Porota vyberala medzi 124 startupmi zo Slovenska, Čiech a Poľska. Momentálne sa čaká na výsledky, kto postúpi medzi finalistov.

Automatizácia marketingových procesov

Tento nástroj vytvára a publikuje marketingový obsah automaticky, čo znamená, že môžete ušetriť čas a sústrediť sa na iné dôležité úlohy. Nemusíte sa starať o plánovanie a vytváranie príspevkov na sociálne siete alebo blogové články. Všetko toto zvládne autopilot za vás.

Online prítomnosť a konzistencia

Pravidelné a konzistentné príspevky na sociálnych sieťach zabezpečia, že vaši zákazníci budú ovás stále vedieť. Konzistencia v komunikácii zvyšuje šancu, že si vás zákazníci všimnú a zapamätajú. Nechajte autopilota udržiavať váš online profil aktívny počas celého vianočného obdobia.

Ako začať s Marketingom na autopilota?

Začať s Marketingom na autopilota je jednoduché a rýchle. Postupujte podľa nasledujúcich krokov a uľahčite si marketingové aktivity nielen počas Vianoc.

Objednávka a príprava platformy

Vyberte si balík služieb, ktorý vám najviac vyhovuje. Pripravíme vám platformu a komunikačný manuál, aby ste zneli profesionálne a autenticky na sociálnych sieťach. Komunikačný manuál zabezpečí, že umelá inteligencia bude písať ako vy. Texty nebudú vyzerať genericky a studeno. Pomôžeme vám s nastavením vašej marketingovej stratégie, aby bola čo najefektívnejšia.

Zaškolenie a podpora

Zabezpečíme kompletné zaškolenie a podporu, aby ste mohli využiť potenciál nášho nástroja na maximum. Nemusíte sa obávať žiadnych technických komplikácií; dostanete od nás aj inštruktážne video, ku ktorému sa môžete kedykoľvek vrátiť. Ak budete potrebovať ďalšiu podporu, náš tím je vám vždy k dispozícii.

Výhody služby Marketing na autopilot

Kompletné riešenie: Marketing na autopilota za vás urobí väčšinu krokov potrebných na tvorbu obsahu. Od kreatívnych nápadov cez písanie textov až po ich publikáciu. Nemusíte sa starať o detaily, všetko je automatizované. Vy sa môžete sústrediť na strategické rozhodnutia. Takto získate viac času na iné dôležité úlohy vo vašom podnikaní. Pri niektorých krokoch je potrebná kontrola človekom. To si môžete zabezpečiť vo vlastnej réžii alebo vám pomôžeme my.

Cenová dostupnosť: Služba je výrazne lacnejšia než tradičné marketingové agentúry, čo vám umožňuje efektívne riadiť náklady. Za nastavenie neplatíte nič, náklady vzniknú iba pri používaní platformy na základe mesačných platieb. To znamená, že platíte iba za to, čo potrebujete a využijete. To je ideálne pre firmy, ktoré hľadajú kvalitu za rozumnú cenu. Rozpočet na marketing tak môžete optimalizovať bez kompromisov v kvalite. V cene balíčka máte aj technickú podporu. Pri vyšších balíčkoch vám pomôže marketér a copywriter. Sú vaším mentorom a opravia prípadné gramatické a štylistické chyby.

Automatizácia a AI: Nástroj využíva pokročilú umelú inteligenciu na generovanie kvalitného obsahu, ktorý je pripravený na okamžité použitie. Automatizácia procesu tvorby obsahu znamená menej stresu a viac efektivity. Vy ste v úlohe editora, ktorý kontroluje konečný výstup a prispôsobuje ho podľa potreby. To vám umožňuje sústrediť sa na kreatívne úlohy, zatiaľ čo rutinné úlohy sú vyriešené za vás. Výsledkom je konzistentná produkcia obsahu bez námahy.

Konzistentná online prítomnosť: Pravidelné príspevky a obsahová stratégia zaručujú, že vaša značka zostáva v povedomí zákazníkov. Pomocou Marketingu na autopilota môžete jednoducho plánovať a udržiavať konzistentnosť na sociálnych sieťach. Konzistencia je kľúčom k budovaniu dôvery a lojality zákazníkov. Umožňuje vám byť stále aktuálny a relevantný vo vašom odvetví. Takto si zabezpečíte, že vás zákazníci nezabudnú.

Jednoduchosť použitia: Nástroj je navrhnutý tak, aby bol intuitívny a užívateľsky priateľský, čo znamená, že ho môžete používať bez predchádzajúcich skúseností. Všetky funkcie sú dostupné na jednom mieste, čo zjednodušuje správu a sledovanie obsahu. Môžete ľahko plánovať a publikovať blogové príspevky a príspevky na sociálne siete. To všetko bez nutnosti prepínať medzi rôznymi platformami. Jednoduchosť použitia šetrí čas a zvyšuje efektivitu vášho marketingového úsilia.

Začiatok s Marketingom na autopilota je investíciou do vašej online prítomnosti, ktorá sa vám počas náročného vianočného obdobia mnohonásobne vráti. Užite si pokojnejšie sviatky a viac času na to, čo je pre vás skutočne dôležité, zatiaľ čo sa váš marketing postará sám o seba.

TOMARCO s.r.o. je digitálna agentúra, ktorá je na slovenskom trhu od roku 2018. Venuje sa tvorbe webov, marketingu, automatizáciám a AI v marketingových a obchodných procesoch. Od roku 2023 do svojho portfólia služieb zaraďuje služby, ktoré pracujú s umelou inteligenciou a no code a low code nástrojmi.

Spokojní zákazníci
a ich príbehy

Chceli by ste vyskúšať Neoship?

Chcem vyskúšať Neoship